Videobeveiliging voor uw bedrijf

doorASGN Beveiligingstechniek

Videobeveiliging voor uw bedrijf

In deze tijd van Corona en mogelijk komende bezuinigingen kan videobeveiliging voor uw bedrijf een oplossing zijn.

Door het middel camera’s snel signaleren en verifiëren van afwijkende situaties kunnen incidenten snel worden opgevolgd en blijft de schade beperkt en draagt het bij aan een vermindering van het aantal loze alarmmeldingen; een aantal voorbeelden;

Remote Alarm Verification
Camera’s in combinatie met intelligente analysesoftware zorgen ervoor dat er alleen een alarmtrigger in de alarmcentrale komt als er daadwerkelijk iets afwijkends gebeurt.

Wordt er een afwijkende gebeurtenis gesignaleerd dan krijgt de meldkamer direct toegang tot het beeldmateriaal en live-beelden en kunnen dan direct beoordelen of er verdere actie moet worden ondernomen.

Remote Perimeter Protection
Voor de videobeveiliging van bijvoorbeeld een bedrijfsterrein kan de analysesoftware dusdanig worden geprogrammeerd dat er alleen een alarmtrigger komt bij afwijking van het “normale” beeld. Denk aan overklimming van een hek, parkeren op plekken die hiervoor niet bestemd zijn, een route gebruiken die niet aangegeven is etc. ; allemaal zaken die of zouden kunnen leiden tot een incident.

Remote Patrol Services
Dit betreft surveillance op afstand. Voor deze vorm van surveillance worden vaste- en beweegbare camera’s gebruikt. Met name op grote terreinen is camerasurveillance op afstand efficiënt en kan tot besparing op de fysieke surveillance leiden.

Remote Entry/Exit Management
Toegangsverlening op afstand voor toegangsverlening van alleen bevoegde personen, waarbij de camera’s  kunnen worden ingezet voor de verificatie van de betreffende persoon, bijvoorbeeld middels gezichtsherkenning.

Uiteraard kunnen wij u adviseren over de toepassingen voor uw bedrijf.

Over de auteur

ASGN Beveiligingstechniek administrator