Allround Security Team

ASGN Beveiligingstechniek is lid van het Allround Security Team. Bij het samenwerkingsverband zijn kwalitatief hoogwaardige en gecertificeerde bedrijven aangesloten, die elkaar aanvullen en versterken. Samen bieden de aangesloten leden een internationale dekking met een regionaal karakter en toch maar één aanspreekpunt.

Onze AST partner “LETAC Security Services” is een allround beveiligings- specialist gericht op zowel de High Risk doelgroep, particulieren en bedrijven. Ze verzorgen Security Audits waarna een beveiligingsplan zal worden opgemaakt als voorbereiding op een Programma van Eisen (PvE). Security Management een totale ontzorging voor uw woning, bedrijf en organisatie, beveiliging en veiligheid. Hiervoor leveren ze in samenwerking met de AST partners o.a. custom made technische beveiligings-oplossingen voor (mobiele)objecten en personen op maat aan. Zij verzorgen beveiliging, integer met ervaring en ruime visie. Tevens zijn ze u graag van dienst met hun ruime hospitality services & diensten.

Onze AST partner “Trendzet Bouw”, is opgericht in 1998, en heeft zich in de loop der jaren kunnen onderscheiden door enthousiasme, inzet en betrokkenheid bij al haar projecten. Om deze kwaliteit te kunnen leveren en mee te kunnen denken aan een geweldig eindresultaat, houdt Tony Carfora actief de ontwikkelingen in de gaten op technisch- en esthetisch vlak. Naast praktisch moet het ook mooi zijn!

Onze AST partner “New Generation Driver” brengt u zorgeloos naar uw bestemming. Integriteit, discretie en veiligheid zijn prioriteiten van New Generation Driver.

New Generation Driver is niet alleen verantwoordelijk om u van de ene locatie naar de andere te brengen, tijdens vergaderingen kunnen hun chauffeurs allerlei verschillende opdrachten voor u doen: het ophalen van uw reisdocumenten, het regelen van uw boekingen en het bieden van zekerheid zijn taken die de chauffeurs kunnen uitvoeren. van. Zij kunnen ook voor uw gasten zorgen, wanneer u dit door andere werkzaamheden niet zelf kunt doen. 7 dagen per week, 24 uur per dag, in binnen- en buitenland.

Onze AST Partner “Ducaat Security Services” biedt dienstverlening op het gebied van beveiliging en veiligheid aan zowel bedrijven, overheid als particulieren. De dienstverlening bestaat uit het beveiligen van roerend en onroerend goed en personen, zowel nationaal als internationaal.

Onze AST Partner “TechnoHome BV” is een gevestigd bedrijf dat zich bezighoudt met het verhogen van het comfort en veiligheidsgevoel van mensen in het luxe woning segment.

TechnoHome is gespecialiseerd in het ontwikkelen en produceren van Smarthome systemen welke gekoppeld worden aan hoogwaardige beveiligingssystemen. Ze implementatie van hun producten vindt plaats in luxe woningbouw in Nederland en een aantal project per jaar buiten Nederland. 

Onze AST partner “Rigter Beveiliging” is gespecialiseerd in de bouwkundige beveiliging van woningen, winkel-, kantoor- en bedrijfspanden. Bouwkundige beveiligingen vormen namelijk dusdanig lastig te nemen obstakels, dat een inbreker het liefst een deur verder gaat.
Het zijn preventiemaatregelen die, mits op de juiste wijze toegepast en op de juiste plaatsen aangebracht, voor een ongewenste bezoeker minuten verschil uitmaken. Bouwkundige beveiliging levert dan ook een forse bijdrage aan uw (gevoel van) veiligheid.

*****

Een alarmsysteem zorgt ervoor dat als er sprake is van een inbraak, brand of storing dit wordt door gemeld. Onze meldkamer introduceert 247Alarm, de innovatieve alarmcentrale voor particulieren en het mkb. Met deze nieuwe clouddienst stelt onze meldkamer klanten in staat alarmmeldingen te ontvangen en verwerken via een app. Ze leveren deze 247Alarm dienst vanuit een gloednieuwe gecertificeerde particuliere alarmcentrale. Bij een alarm komen ze in actie door het inlichten van de door u opgegeven sleutelhouders en/of andere hulpdiensten.