Allround Security Team

ASGN Beveiligingstechniek is onderdeel van het Allround Security Team. Bij het samenwerkingsverband zijn kwalitatief hoogwaardige en gecertificeerde bedrijven aangesloten, die elkaar aanvullen en versterken. Samen bieden de aangesloten leden een internationale dekking met een regionaal karakter en toch maar één aanspreekpunt.

Onze AST partner “LETAC Security Services” is een allround beveiligings- specialist gericht op zowel de High Risk doelgroep, particulieren en bedrijven. Ze verzorgen Security Audits waarna een beveiligingsplan zal worden opgemaakt als voorbereiding op een Programma van Eisen (PvE). Security Management een totale ontzorging voor uw woning, bedrijf en organisatie, beveiliging en veiligheid. Hiervoor leveren ze in samenwerking met de AST partners o.a. custom made technische beveiligings-oplossingen voor (mobiele)objecten en personen op maat aan. Zij verzorgen beveiliging, integer met ervaring en ruime visie. Tevens zijn ze u graag van dienst met hun ruime hospitality services & diensten.

Onze AST partner “Rigter Beveiliging” is gespecialiseerd in de bouwkundige beveiliging van woningen, winkel-, kantoor- en bedrijfspanden. Bouwkundige beveiligingen vormen namelijk dusdanig lastig te nemen obstakels, dat een inbreker het liefst een deur verder gaat.
Het zijn preventiemaatregelen die, mits op de juiste wijze toegepast en op de juiste plaatsen aangebracht, voor een ongewenste bezoeker minuten verschil uitmaken. Bouwkundige beveiliging levert dan ook een forse bijdrage aan uw (gevoel van) veiligheid.

*****

Een alarmsysteem zorgt ervoor dat als er sprake is van een inbraak, brand of storing dit wordt door gemeld. Onze meldkamer komt vervolgens in actie door het inlichten van de door u opgegeven sleutelhouders en/of andere hulpdiensten.