Service & Onderhoud

Beveiligingsinstallaties, van welke aard dan ook, hebben alleen effect als ze optimaal functioneren. Regelmatig onderhoud en documentatie daarvan is daarom eigenlijk niet meer dan vanzelfsprekend. Al is het maar omdat overheden, brandweer en verzekeraars het eisen. Maar veel belangrijker blijft natuurlijk dat iedere organisatie wil dat bezoekers en medewerkers onder alle omstandigheden veilig kunnen functioneren en dat de continuïteit van bedrijfsprocessen gegarandeerd is.

Preventief onderhoud

Preventief onderhoud is daarom een speerpunt bij ASGN Beveiligingstechniek bv. Dat wordt het beste gegarandeerd in de vorm van een onderhoudsabonnement. Daarmee zijn organisaties verzekerd van regelmatige controle van hun vitale beveiligingsinstallaties door allround servicemedewerkers die een neus hebben voor veiligheidsaspecten. Maar uiteraard zijn onze specialisten ook graag bereid onderhoud en service te verlenen op regiebasis.

Veiligheid bieden onder alle omstandigheden

In veel gevallen verzorgen we het onderhoud op installaties die door ASGN Beveiligingstechniek bv zijn geïnstalleerd. Dan zorgen we altijd voor een gedetailleerde en gedocumenteerde overdracht van bouwers naar onderhoudsmensen, zodat de service- en onderhoudstechnici de installatie goed kennen. Hierdoor kunnen we de continuïteit van de installatie garanderen. Maar ook installaties die door anderen zijn geïnstalleerd, houden we graag in topconditie. Zelfs als daarin apparatuur wordt gebruikt die we zelf niet zouden adviseren. Het gaat uiteindelijk om maximale veiligheid voor onze opdrachtgevers, wie dat ook zijn.

Meerwaarde van totaalpakket

Een belangrijke meerwaarde van ASGN Beveiligingstechniek bv als partner voor service en onderhoud zit in de breedte van onze mogelijkheden. Als specialist op het gebied van beveiliging kunnen we al uw installaties onderhouden. Of het nu gaat om inbraakbeveiliging, om brandbeveiliging of -detectie, om toegangscontrole, enz.. Naast de allround vakmensen beschikt ASGN Beveiligingstechniek bv over specialisten in eigen huis die state-of-the-art techniek tot hun beschikking hebben om steeds optimale veiligheidscondities mogelijk te maken. En dat zo’n totaalaanpak voordeliger is dan het inschakelen van verschillende partners die allemaal komen voorrijden, dat spreekt vanzelf.

Service als het erop aankomt

Als opdrachtgevers beveiliging echt belangrijk vinden, dan heeft ASGN Beveiligingstechniek bv de organisatie om dat waar te maken. Het serviceteam van ASGN Beveiligingstechniek bv bestaat uit allround servicemonteurs, die met goed geoutilleerde auto’s met gereedschappen en onderdelen en met ultra moderne communicatieapparatuur  24 uur per dag 7 dagen per week klaar staan. Waar ook in Nederland worden SLA-tijden gegarandeerd. Deze Service Level Agreements worden voor u per discipline overeengekomen en vastgesteld,. want als er zich calamiteiten dreigen voor te doen, dan worden uren minuten.

Altijd en overal. Want de eerst dienstdoende servicetechnici beschikt altijd over een back-up collega die direct oproepbaar is. Safety First!!.