Camerabewaking

De overgang van analoge naar digitale camera’s heeft ook op het gebied van beveiliging gezorgd voor een revolutionaire toename van de mogelijkheden. ASGN Beveiligingstechniek bv loopt bij deze technische innovaties voorop. Zodat onze opdrachtgevers optimaal kunnen profiteren van de laatste stand van de techniek.

Het is al langer mogelijk om via gesloten systemen allerlei plaatsen dag en nacht in de gaten te houden. Maar het toepassen van digitale technieken en draadloze besturingen biedt nu veel uitgebreider mogelijkheden om op afstand een afdoende bewaking te realiseren.

Snel en efficiënt gebruik van beelden

Digitale technieken en draadloze besturingen bieden uitgebreide mogelijkheden om op afstand een afdoende bewaking te realiseren. Zo ontwerpt en installeert ASGN Beveiligingstechniek bv bijvoorbeeld systemen waarbij via internet of smartphone op afstand kan worden meegekeken.

Beelden kunnen lokaal worden opgeslagen, snel geanalyseerd en direct doorgezonden naar beveiligingsfunctionarissen of politie. Hoe sneller op verdachte situaties kan worden gereageerd, hoe kleiner de kans op schade en hoe groter de pakkans.