Over ons

ASGN “Advanced Security Group Nederland” is een VEB Erkend Beveiligingsbedrijf, vooral gespecialiseerd in elektronische beveiliging voor de VIP (Villa’s) en Zakelijke markt . Al uw mogelijke beveiligingsproblemen zijn bij ons in goede handen. We hebben inmiddels jaren lange ervaring in de beveiligingssector, en zijn 24 uur per dag 365 dagen per jaar voor u beschikbaar.

Voor onze klanten leveren wij een totaalpakket aan veiligheidsoplossingen die volledig worden samengesteld naar de wensen en eisen van de opdrachtgever dit allemaal met een veilig gevoel als resultaat. Of het nu gaat om het beveiligen van uw huis, villa, kantoor, winkel of ander bedrijfsgebouw van welke grote dan ook, wij bieden een breed scala aan oplossingen die bij u wensen en uw budget passen.

ASGN is bovendien zeer innovatief binnen de beveiligingsbranche; alle nieuwe technologieën zoals onder andere het NOX Security Management Systeem, worden op de voet gevolgd en geïntegreerd in hoogwaardige veiligheidsconcepten.
Onze professionele dienstverlening bestaat onder andere uit advisering en installatie van inbraakbeveiliging, cameraobservatie, toegangscontrole, service en onderhoud, alarmopvolging, tijdelijke en natuurlijk Persoonlijkebeveiliging.

Bel of mail gerust met ons voor een vrijblijvend advies en informeer naar de verschillende mogelijkheden.