Medcaptain Europe kiest wederom voor ASGN

doorASGN Beveiligingstechniek

Medcaptain Europe kiest wederom voor ASGN

We zijn er trots op om na het pand in Nijmegen ook de nieuwe locatie in Andelst te mogen beveiligen voor Medcaptain Europe een fabrikant van hoogwaardige medische apparatuur. In dit project verzorgen wij de Inbraaksignalering, Sluitplan, Camerabewaking en Data installatie.

Medcaptain is een private onderneming die onafhankelijk innoveert en de motivatie heeft om aan de top van de medische markt te staan door toonaangevende techniek en gepatenteerde innovaties. Als een nationaal erkend hi-tech onderneming bezit Medcaptain momenteel 52 patenten en 12 software copyrights. Medcaptain producten worden vrijwel exclusief gebruikt in level 3, klasse A-ziekenhuizen in inmiddels meer dan 80 landen met meer dan 1.000 instellingen die zij als klant mogen aanmerken.

Opgericht in 2011, is Medcaptain een fabrikant van hoogwaardige medische apparatuur op het gebied van infusie technologie, in-vitro diagnostiek en revalidatie techniek. In samenwerking met hoogleraren en artsen van over de hele wereld werken zij aan innovaties op gebieden binnen de acute geneeskunde zoals
de intensive care afdeling en operatiekamer.

Jürgen Reimer over Medcaptain en de samenwerking met ASGN,
Gebaseerd op ons inzicht in behoeften in de acute geneeskunde, biedt Medcaptain passende oplossingen met zeer hoogwaardige producten die wereldwijd erkend worden. Medcaptain blijft continue investeren in haar ontwikkeling en breidt daarvoor haar netwerk snel uit. Complete en efficiënte oplossingen zijn voor ons kernbegrippen en Medcaptain werkt enkel met de beste partners samen om haar doelstellingen van kwaliteit en innovatie te blijven nastreven en is daarbij blij met haar samenwerking met ASGN voor de beveiliging van haar nieuwe kantoor en opslag in Andelst.

Over de auteur

ASGN Beveiligingstechniek administrator