IP One van 2N

doorASGN Beveiligingstechniek

IP One van 2N

De IP One van 2N is een duurzame IP-video intercom die speciaal is ontwikkeld voor woningen. Hij heeft een Full-HD camera met een openingshoek van 156˚ voor kristalheldere beelden en kan, indien gewenst, push meldingen genereren bij onverwachte activiteiten rond het huis. De mogelijkheden met de 2N IP One zijn vrijwel onbeperkt, zo kan het systeem niet alleen worden verbonden met een 2N binnenstation en de My2N app, maar ook met toonaangevende domoticasystemen.

Minimalistisch ontwerp
Een slank frame met afgeronde randen en een luxe afwerking. De 2N IP One is ontworpen om indruk te maken. De kleur van de knop met achtergrondverlichting kan binnen het volledige RGB-spectrum naar wens worden aangepast en geeft de huidige status van de intercom aan: inactief, overgaand, in gesprek of deur open.

Uitzonderlijke duurzaamheid
Met de IP66- en IK08-certificeringen is de 2N IP One echt duurzaam. De behuizing is gemaakt van hoogwaardig geanodiseerd aluminium, wat zorgt voor een uitzonderlijke weerstand tegen vandalisme, stof en water.

Voordeur onder controle
In tegenstelling tot reguliere videodeurbellen kan de deuropener rechtstreeks op de 2N IP One worden aangesloten. Hiermee kunt u eenvoudig op de binnenpost en via de My2N app de deur op afstand openen. Bezoekers kunt u ook via een QR-code het pand binnenlaten.

Non-stop surveillance
Als er beweging wordt gedetecteerd door de Full-HD intercomcamera of als de microfoon geluid opvangt, zal de 2N IP One de bewoners onmiddellijk op de hoogte stellen en beginnen met opnemen.

Geweldige geluidskwaliteit
Met uitzonderlijke helderheid en perfecte verstaanbaarheid, zo communiceren bewoners met elke bezoeker, zelfs in luidruchtige omgevingen. En dat allemaal dankzij de gevoelige microfoon en de intelligent ontwikkelde luidspreker van de IP-video intercom.

Maak verbinding met domotica apparaten
Op basis van open protocollen en ondersteuning van meerdere plug-ins kan het systeem worden geïntegreerd met toonaangevende domotica systemen.

Neem nu contact met ons op voor meer informatie.

Bron: SmartSD

Over de auteur

ASGN Beveiligingstechniek administrator