Fijne én veilige feestdagen

doorASGN Beveiligingstechniek

Fijne én veilige feestdagen

Ook voor inbrekers is december een feestmaand!

Dat het aantal inbraken tijdens de donkere dagen toeneemt, weten we nu wel. Maar met name tijdens de feestdagen grijpen inbrekers hun kans! Sterker nog; dan wordt er twee keer zoveel ingebroken dan de rest van het jaar. Waarom? Omdat veel Nederlanders dan de deur uit zijn. En de mensen die thuis blijven, volledig gefocust zijn op hun gezin.

In samenwerking met onze specialisten, hebben we wat handige beveiligingstips voor u verzameld, zodat u makkelijk en snel de beveiliging van uw woning een upgrade geeft! Het resultaat? Een veilige woning en een ontspannen gevoel. Geniet van de feestdagen!

Tip 1. Doe ramen en deuren op slot
Voor fijne én veilige feestdagen geldt: onbezorgd van huis vertrekken, is eerst de beveiliging checken! Of u nu op vakantie gaat in eigen land, een kerstdiner heeft bij familie of even de deur uit bent voor een frisse neus; zorg er altijd voor dat de boel goed is afgesloten.

Tip 2. Voorkom kerntrekken
Wist u dat een inbreker in no time binnen is als uw buitendeuren niet goed beveiligd zijn? Hoog tijd voor verandering dus! Wij hebben anti-kerntrekbeslag in ons assortiment opgenomen. Hiermee krikt u eenvoudig het beveiligingsniveau van uw buitendeur(en) op en voorkomt u tevens de inbraakmethode kerntrekken.

Tip 3. Bedien alle buitendeuren met één sleutel
Het is belangrijk om naast uw woning ook alert te blijven en de beveiliging van uw schuur in de gaten te houden! En hoe ideaal is het dan als u slechts één sleutel nodig heeft voor het veilig afsluiten van al uw buitendeuren? Met de gelijksluitende cilinders van ASGN kan het allemaal! 

Tip 4. Complete beveiliging is 90% minder kans op een inbraak
De kans op een inbraak neemt met maar liefst 90% (!) af als u de boel compleet beveiligt! Dus met veiligheidsslot met sluitkom, veiligheidsbeslag en veiligheidscilinder.

We wensen u fijne en veilige feestdagen toe!

Over de auteur

ASGN Beveiligingstechniek administrator