Partners

Onze partner “LETAC Security Services” is een allround beveiligings- specialist gericht op zowel de High Risk doelgroep, particulieren en bedrijven. Ze verzorgen Security Audits waarna een beveiligingsplan zal worden opgemaakt als voorbereiding op een Programma van Eisen (PvE). Security Management een totale ontzorging voor uw woning, bedrijf en organisatie, beveiliging en veiligheid. Hiervoor leveren ze in samenwerking met ASGN o.a. custom made technische beveiligings-oplossingen voor (mobiele)objecten en personen op maat aan. Zij verzorgen beveiliging, integer met ervaring en ruime visie. Tevens zijn ze u graag van dienst met hun ruime hospitality services & diensten.

*****

De Alarmgroep Nederland is meer dan dertig jaar een begrip in de beveiligingsbranche. Bij het samenwerkingsverband zijn kwalitatief hoogwaardige en gecertificeerde technische beveiligingsbedrijven aangesloten, die elkaar aanvullen en versterken. Samen bieden de aangesloten leden een landelijke dekking met een regionaal karakter en toch maar één aanspreekpunt.

*****

Onze partner “Rigter Beveiliging” is gespecialiseerd in de bouwkundige beveiliging van woningen, winkel-, kantoor- en bedrijfspanden. Bouwkundige beveiligingen vormen namelijk dusdanig lastig te nemen obstakels, dat een inbreker het liefst een deur verder gaat.
Het zijn preventiemaatregelen die, mits op de juiste wijze toegepast en op de juiste plaatsen aangebracht, voor een ongewenste bezoeker minuten verschil uitmaken. Bouwkundige beveiliging levert dan ook een forse bijdrage aan uw (gevoel van) veiligheid.

*****

Een alarmsysteem zorgt ervoor dat als er sprake is van een inbraak, brand of storing dit wordt door gemeld. Een meldkamer komt vervolgens in actie door het inlichten van de door u opgegeven sleutelhouders en/of andere hulpdiensten. Wij werken onder andere samen met bovenstaande meldkamers.